Uw ontruiming volledig ontzorgt

Bij het leegmaken van uw huis of bedrijfspand komt meer kijken dan u misschien denkt. Het kan veel stress en zorgen veroorzaken. Dit nemen wij graag van u over. Voor een zorgeloze ontruiming bent u bij ons aan het juiste adres!

Ontvang snel een offerte en krijg een indicatie van uw kostenplaatje. Compleet ontzorgt en zonder verrassingen achteraf!

Vraag een gratis offerte aan

 Waarom Ontruimingsbedrijf Utrecht?

Wij zijn een professioneel ontruimingsbedrijf dat gespecialiseerd is in het schoonmaken en leeghalen van (verontreinigde) woningen, verpleegkamers en bedrijfsruimten in Utrecht. Met onze jarenlange ervaring kunt u rekenen op zorgvuldige ontruiming en vakkundig personeel. Wij zullen de ontruiming van begin tot eind volledig uit handen nemen. 

Woningontruiming

Wij zijn gespecialiseerd in het duurzaam en vakkundig ontruimen van huurwoningen, koopwoningen en appartementen. Door onze jarenlange ervaring in woningontruiming en oplevering heeft u hier dan ook geen omkijken naar.

Bedrijfsontruiming

Ontruimingen uit commerciële panden of winkels komen meestal vaker voor dan particuliere ontruiming. Dit heeft vooral te maken met de omvang van de bedrijfsontruiming. Wij hebben de mogelijkheid en expertise om uw bedrijf of eigendom te ontruimen.

Vervuilde woning ontruimen

Het opruimen van een zwaar vervuild huis is niet alleen een fysieke taak, maar vaak ook een emotionele. In de praktijk zien we vaak schaamte bij mensen met een vuile woning, waardoor het onderhoud vertraagt ​​en de situatie erger wordt. De professionals van Ontruimingsbedrijf Utrecht verzekeren u dat u zich nergens voor hoeft te schamen. Wij helpen u graag uw huis op te ruimen en weer leefbaar te maken.

Senioren verhuizing

Gaat u verhuizen van een appartement naar een zorgcentrum of verpleeghuis? Of gaat u van een ééngezinswoning naar een appartement? Kleiner wonen is een hoop werk en geregel. 

Spoed woningontruiming

Indien een woningontruiming met spoed moet worden geregeld zijn wij doorgaans binnen 1 à 2 dagen beschikbaar. Bel ons direct door op de knop hieronder te drukken.

Woning ontruimen na overlijden

Bel ons gerust even

Stuur een appje

Mail ons

Wat zeggen klanten over ons:

Na het onverwachte overlijden hun ingeschakeld om haar huis leeg te halen. Was snel geregeld. Keurig werk geleverd en spullen naar mijn adres gebracht. Zeer professioneel bedrijf en makkelijk en snel contact via whatsapp. Kreeg steeds direct antwoord op mijn vragen. Zij waren echt een lichtpuntje in deze donkere tijd en een hele zorg minder.

Dit bedrijf was ons aanbevolen en het betrof het leeghalen van het ouderlijk huis. Eerst was er een inventarisatie gevolgd door een offerte. Betrof een soepel verlopend proces en de prijs-/kwaliteitverhouding was meer dan op orde. Uitermate vriendelijke en klantgerichte mensen die geen moeite hebben hard werken. Zij koppelen dit aan zorgvuldigheid dus ik kijk terug op uitstekende dienstverlening. Dit bedrijf kan ik iedereen van harte aanbevelen!

Voor de tweede keer maak ik nu gebruik van de diensten van dit bedrijf, de eerste keer toen mijn vader 5 jaar geleden naar een verzorgingshuis moest en nu bij zijn overlijden. Naast dat er uitstekende diensten worden verleend, is er net even wat meer ‘attentheid’, menselijkheid en vriendelijkheid. En dat is erg fijn als er wat moeilijks gebeurt! Ik zou ze zo weer bellen. Van harte aanbevolen.

Hoe gaan wij te werk

Vraag een offerte aan

Om de situatie beter te begrijpen en de totaalprijs nauwkeurig te kunnen bepalen, doen wij u kosteloos een offerte.
h

Afspraak maken

Na acceptatie van het aanbod plannen wij direct een gezamenlijk moment in om de gekozen dienst(en) uit te voeren.
}

Afspraakdatum

Het is tijd! Wij komen op het afgesproken tijdstip bij u langs om de door u gekozen dienst(en) uit te voeren.

Bel ons gerust even

Stuur een appje

Mail ons

Contact gegevens

06-20546838
info@……

Openingstijdens

maandag t/m vrijdag – 08:00 – 17:00

Diensten

Woningontruiming
Bedrijfsontruiming
Ontruiming naar overlijden
Ontruiming koopwoning
Ontruiming huurwoning
Senioren verhuizing
Woningontruiming met spoed

Of u nu een vraag heeft over de prijzen van onze diensten, prijzen of iets anders, ons team staat klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Email ons